dimarts, 18 de gener del 2011

Els treballadors no som els culpables

Els treballadors de RTVV s’han concentrat a les portes del centre de producció de Canal 9 en defensa del seu futur laboral, de major producció pròpia i en contra de les retallades salarials

Treballadors de RTVV ens hem concentrat hui a les portes del Centre de Producció de Burjassot per reclamar que es pose fi als atacs que estem patint per part de la direcció i de les constants amenaces al nostre futur laboral. Exigim al director general de RTVV, José López Jaraba, un pronunciament exprés que pose fi a totes les intoxicacions sobre un possible expedient de regulació d’ocupació (ERO) en les nostres empreses. Els treballadors de RTVV no podem pagar la catastròfica actuació dels gestors de la nostra empresa, el malbaratament de diners i el desviament de fons que, segons la Policia, va fer Pedro García a la trama Gürtel.

Els treballadors de RTVV reclamem que es respecten els acords salarials i no se’ns apliquen les retallades injustes aprovades per la Generalitat.

Els treballadors defensem una altre model de ràdio i televisió públiques. .RTVV pot complir els seus objectius de servei a la societat valenciana i nosaltres podem fer-ho si tenim gestors responsables i honrats i s’aposta per la producció pròpia i la pluralitat que convertiria els nostres mitjans en els de tots els valencians.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada